top of page

Behandelmethode Asyra Pro

 

De eerste afspraak start met een intakegesprek. Vervolgens krijgt u de eerste behandeling van ca. 1,5 uur. Deze eerste behandeling dient vooral voor het ontgiften en reinigen van het lichaam. Verder worden er 40 organen en organenstelsels getest op mogelijke disbalans. Als er een disbalans is gevonden wordt deze direct behandeld.

Bij de tweede behandeling wordt eerst getest of de disbalans van de eerste behandeling nu verbeterd is. Is dit niet het geval, dan krijgt u hier opnieuw een behandeling voor. Daarnaast wordt een test gedaan waardoor het lichaam gestimuleerd wordt om verder in balans te komen.

 

In de derde en een eventuele aanvullende behandeling wordt de overige disbalans gemeten en behandeld. Zo worden de puntjes op de "i" gezet. De behandeling kan, indien nodig, ondersteund worden met supplementen. Het aantal behandelingen die u nodig heeft zijn afhankelijk van de klacht, uw leeftijd, uw medicijngebruik, etc. De behandelingen zijn pijnloos en na iedere behandeling gaat u zich steeds beter voelen.

 

Voor welke klachten?

Meer informatie over de behandelingen

Meer informatie over bioresonantie

Meer informatie over orthomoleculaire therapie

 

bottom of page