top of page

Meer informatie over de behandelingen

 

Eerste behandeling

Het Asyra Pro systeem meet alle organen/organenstelsels en maakt zo een overzicht van het functioneren van het lichaam. Het Asyra systeem zoekt in de data bank met 150.000 frequenties welke nodig zijn om de organen die uit balans zijn geraakt weer in balans te brengen. Deze frequenties worden direct terug gestuurd naar het lichaam. Vervolgens kunnen we aflezen of de organen allemaal in balans zijn. Hierna volgen er nog andere testen. Uit deze testen komt de oorzaak van de klachten te voorschijn en wordt u hier meteen voor behandeld d.m.v de benodigde frequenties.

 

Deze benodigde frequenties krijgt u ook mee in de vorm van druppels of korrels welke u 2 maal daags inneemt. De behandeling kan, indien nodig, ondersteund worden met supplementen of homeopathische middelen.

 

Week 1 en 2 na de behandeling zijn de ontgiftingsweken. Alle gifstoffen in het lichaam worden 'losgeweekt' en komen terug in de bloedbaan om vervolgens het lichaam uitgedreven te worden. Dit kan tijdelijk reacties geven als: hoofdpijn, vermoeidheid, grieperig gevoel/koorts, huiduitslag/jeuk, geïrriteerdheid.

Hierna zijn de afvalstoffen opgeruimd.

 

Tweede behandeling

Er wordt getest wanneer de 2e behandeling zal plaatsvinden. Uw hele lichaam wordt opnieuw doorgemeten en er wordt gekeken in hoeverre het lichaam zich heeft hersteld. Het systeem geeft met kleuren aan wat de status is. Zijn er nog energiebanen rood of geel, dan wordt er opnieuw gescand naar frequenties om ook deze banen in het groen te krijgen. Na het tweede consult krijgen de meeste mensen al meer energie en een rustiger gevoel.

Veel delen van het lichaam krijgen nu voor het eerst, soms sinds jaren, de energie die nodig is om normaal te kunnen functioneren. Het lichaam gaat hard aan de slag om het achterstallige onderhoud in te halen. Het kan zijn dat er een tijdelijk tekort is aan vitaminen en mineralen of verminderde energie. Als er klachten zijn zoals eczeem, jeuk, schimmelinfecties etc. dan kunnen die verschijnselen na een aantal weken verergeren. Het lichaam werkt als het ware alle gifstoffen naar buiten. Zijn ze eenmaal het lichaam uit dan bent u ze ook kwijt.

 

 

 

De derde (en eventuele verdere) behandeling(en)

Tijdens de derde behandeling wordt er gekeken of het hele lichaam in balans is. Bij ernstige klachten kan het soms zijn dat er nog enkele energiebanen uit balans zijn. Er kan nu specifiek getest worden op uw klachten en ziektebeeld.

 

Bent u helemaal in balans dan kan het lichaam weer normaal functioneren en alle voedingsmiddelen weer goed verteren. De voedingsmiddelen zullen een nieuwe energiegolf creëren, omdat zij vitaminen en mineralen bevatten die het lichaam soms al jaren niet goed heeft kunnen opnemen. Probeer zoveel mogelijk variatie in het eten aan te brengen. Variatie zorgt ervoor dat er geen nieuwe intoleranties van voedingstoffen ontstaan. Bovendien geeft u uw lichaam dan steeds nieuwe impulsen waardoor u langer gezond en actief blijft.

 

Wanneer u geheel in balans bent, bent u sterk genoeg om op eigen kracht verder te herstellen. Beschouw het 1e jaar als het hersteljaar.

 

Wees echter alert op een mogelijke terugval. Indien het gedurende een wat langere periode minder gaat dan kan het zijn dat 1 á 2 energiebanen uit balans zijn. Hierdoor stopt het herstel onmiddellijk. Die plaatsen die nog niet hersteld zijn worden dan goed voelbaar. Of dit plaatsvindt, is niet te voorspellen. Het is wel raadzaam om dan een nieuwe afspraak te maken.

 

Om uw immuunsysteem in balans te houden adviseren wij u om jaarlijks een Check-Up te laten doen.

bottom of page