top of page

Achtergronden

 

Ons lichaam bestaat uit miljarden cellen. Elke cel bestaat uit o.a. een celkern en elektronen, die zich om de celkern heen bewegen. Door hun lading genereren de elektronen tijdens het bewegen voortdurend elektromagnetische golven. Deze elektromagnetische golfsignalen geven de toestand van het menselijk lichaam aan en kunnen worden gemeten door een sensor.

 

Volgens de kwantumgeneeskunde verandert bij ziekte het impulsmoment van de elektronen. Aan de feitelijke kenmerken van de trillingen kan men dus aflezen of iemand gezond of ziek is. Met behulp van de kwantumfysica kan een resonantiespectrum worden opgesteld met standaardwaarden voor ziekte- en voedingsindicatoren. De Bioscan SWA vergelijkt de met de sensor gemeten frequentie en energie van het magnetische veld van het lichaam met het resonantiespectrum en toont de afwijkingen.

 

Het principe van de Bioscan SWA is vergelijkbaar met het luisteren naar een radio-uitzending. Er zijn veel verschillende radiofrequenties beschikbaar. Om naar een bepaalde zender of een bepaald programma te kunnen luisteren, moet u de juiste frequentie instellen. Door het instellen van de frequentie ontstaat er een resonantie tussen de zender en de ontvanger (radio). Dit resonantieprincipe gebruikt men in de kwantumfysica voor metingen. Resonanties en afwijkingen daarvan kunnen door geschikte sensoren gemeten worden en met behulp van software in beeld worden gebracht.

Terug

bottom of page